Meistä

APV Fix - Yritysesittely

Ammattitaitoista autonhoitoa Nurmijärvellä. Erikoistumisemme autonhoitoon alkoi vuonna 2018  ja tänä päivänä olemme erittäin ylpeitä laajasta ammattitaidostamme. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset palvelut pesuista pinnoituksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Kipinä alaan on lähtenyt työharjoittelusta vuonna 2013 yrityksessä Waxon autopesulat.

Pidämme edelleen yhteyttä ja olen todella kiitollinen Waxonin yrittäjälle Matsille, joten iso kiitos.

Mitä kaikkea teemme?

Autojen, moottoripyörien ja raskaankaluston ulkopesuja sekä sisäpuhdistuksia henkilö- ja kuorma-autoihin, myllytyksiä, pinnoituksia, vahauksia, tummennuksia, öljynvaihtoja, renkaanvaihtoja, moottoripyörien huoltoja. Käytämme vain laadukkaita tuotteita joita ovat mm Cartec, Meguiars, Kenotek, Gyeon, Macserien, Skyfol C-coat sekä Suntek.

Odotamme innolla että saamme palvella juuri Sinua.

– Alarik Vihersola, Yrittäjä​

Valinta, joka tekee eron

Miksi valita meidät

Kokemuksemme, tinkimätön ammattitaitomme ja asiakaslähtöinen lähestymistapamme pitävät huolen, että olet varmasti tyytyväinen palveluumme. Intohimomme on tarjota parasta mahdollista autollesi.

- 01

Kokemus ja Ammattitaito

Yhdistämme pitkäaikaisen kokemuksen sekä tinkimättömän ammattitaidon tarjotaksemme asiakkaillemme ainoastaan ensiluokkaisia autonhoitopalveluita.

- 02

Tinkimätön laatu

Laadukas työnjälki on osa perintöämme ja se näkyy jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten – meillä autosi saa aina parasta mahdollista hoitoa.

- 03

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä, aina. Panostamme palveluun, joka tekee kokemuksestasi takuulla miellyttävää ja vaivatonta.

- 04

Tehokkaat prosessit ja innovaatio

Olemme aina askeleen edellä autonhoidon innovaatioissa. Kun valitset meidät, valitset huippuluokan tekniikan ja modernit ratkaisut, jotka varmistavat tehokkaan ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

- 05

Täyden palvelun autonhoito

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja yhdessä osoitteessa. Laaja palveluvalikoimamme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

- 06

Asiakastyytyväisyys

Meille asiakastyytyväisyys ei ole pelkkä tyhjä sana – tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen työpäivän kohokohta.

Etkö vielä vakuuttunut?

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Piia Kasper
Piia Kasper
2024-01-21
Helppo sopia aika ja hyvä työnjälki. Suosittelen!
camilla k
camilla k
2024-01-18
Marjut Tarvonen
Marjut Tarvonen
2024-01-12
Oikein hyvää ja ystävällistä palvelua.
Helene Kukkonen
Helene Kukkonen
2023-12-17
Rehti kaveri, aikataulu piti paikkansa ja jälki todella hyvää. Eikä hintakaan ollut paha. Suosittelen👌👌
Petri Klemetti
Petri Klemetti
2023-12-15
S
S
2023-12-08
Ammattitaitoisesti hoidettu takalasien tummennus!
Pekka “Peke” Helminen
Pekka “Peke” Helminen
2023-11-28
Hyvä ja nopea työ Suosittelen
Jonna
Jonna
2023-11-28
Loistava palvelu. Aika saatiin auton sisäpesuun vuorokauden kuluessa, pesun jälki todella hyvää ja extrapalvelut, kyyditykset kotiin yms. Ei voi kuin kiittää ja kehua eteenpäin!
BikerInLeathers
BikerInLeathers
2023-11-09
Pesu/putsaus/pinnoitus/tankkauspalvelua; Pakettiautoista myös kalliimpiin luksusautoihin, avaimet käteen palveluna. Tarvittaessa suoraan kotiovelta pesut ja päivittäiset huolto-toimenpiteet. Palvelu toimii, myös lyhyelläkin varoitusajalla ja kimurantteina aikoina ja joskus myös haastavissa paikoissa, kun sitä eniten kaivataan. Suosittelen.
Päivi Sundström
Päivi Sundström
2023-11-06
Shopping Cart