FAQ

FAQ

UKK – Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä hyötyä ajoneuvon säännöllisestä ulkopesusta on?

Säännöllinen pesu poistaa tie- ja sään aiheuttamaa likaa, suolaa ja muita aineita, jotka voivat edistää ruostumista. Erityisesti talviolosuhteissa suolan poistaminen on tärkeää, sillä suola voi nopeuttaa korroosiota.

Mitä hyötyä auton myllytyksestä on?

Myllytys voi auttaa poistamaan tai vähentämään maalipinnan naarmuja, hiusnaarmuja ja muita pintavirheitä. Tämä parantaa merkittävästi auton ulkonäköä.

Mitä hyötyä on nahanhoidolla?

Säännöllinen nahanhoito auttaa säilyttämään auton istuimien, ohjauspyörän ja muiden nahkapintojen pehmeyden ja joustavuuden. Se estää nahan kuivumista ja halkeilua, mikä voi tapahtua ajan kuluessa altistumisen seurauksena auringonvalolle ja ilman kosteudelle.

Annammeko takuun palveluille?

Kyllä, annamme osalle palveluista jopa 12kk takuun.

Mitä hyötyä auton ikkunoiden tummentamisesta on?

Tummennetut ikkunat voivat estää haitallisia UV-säteitä pääsemästä auton sisätiloihin. Tämä suojaa auton sisäpintoja, kuten istuimia ja kojelautaa, haalistumiselta ja vaurioilta, joita UV-säteet voivat aiheuttaa pitkällä aikavälillä.

Mitä hyötyä auton pinnoittamisesta on?

Pinnoite muodostaa kestävän kerroksen maalipinnalle, joka suojaa sitä ulkoisilta haittatekijöiltä kuten UV-säteiltä, korroosiolta, hyönteisten jäänteiltä ja maantiesuolalta. Tämä auttaa estämään maalin haalistumista ja vaurioitumista.

Miksi asennuttaa lisävalot autoon?

Lisävalot parantavat näkyvyyttä pimeällä, erityisesti maaseutu- tai metsäteillä, joilla katuvalaistus saattaa olla heikkoa tai olematonta. Tämä lisää turvallisuutta ja auttaa havaitsemaan mahdolliset esteet ajoissa.

Minkä valmistajan tuotteita käytämme?

Kaipaako autosi ulkoasu piristystä?

detailing ja autonmeikkaus, joka takuulla tekee vaikutuksen – Ota yhteyttä ja anna autollesi ansaittu ehostus. Takaamme laadukasta palvelua ja tyylikästä jälkeä.

Shopping Cart