Autopesu ammattitaidolla

autopesun hinta alkaen 25€,  sisältää esipesun, käsinpesun ja kuivauksen. Palvelemme Nurmijärvellä, joten pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Miksi Auton käsinpesu kannattaa?

Käsinpesu on tarkka, tehokas ja yksityiskohtainen käsittely erityisen herkille ja vaikeille alueille, kuten maalipinta, vanteet ja ikkunat.
Tämän lisäksi se estää mahdolliset naarmut ja pyörteet, mitä pesuautomaattin käyttö saattaa aihettaa autollesi.

vältä Naarmut ja pyörteet

Käsinpesu on suositeltava vaihtoehto, kun haluat välttää mahdolliset naarmut sekä pyörteet autosi maalipinnalla. Se auttaa säilyttämään autosi ulkoasun virheettömänä.

lian poisto tehokkaasti

Tehokas keino päästä eroon pinttyneestä liasta tai tahroista, joita koneellinen pesu ei kykene poistamaan. Käsinpesu on avain tarkkaan ja parhaaseen lopputulokseen.

Säästöä ajan myötä

Auton käsinpesu tarjoaa autollesi pitkävaikutteisen puhtauden, joka pitkittää säännölisten pesuvälien tarvetta. Näin säästät aikaa ja rahaa pitkässä juoksussa.

huipputason autonhoito

Käytämme vain tarkkaan valittuja laadukkaita pesuaineita. Nämä huolella valitut tuotteet eivät ainoastaan puhdista, vaan myös tarjoavat pitkäkestoisen suojan autosi maalipinnalle.

Edullinen autopesu

Basic

25€

Super

35€

Pinnoittava (3kk)

45€

Laitetaan autosi loistamaan upean kirkkaana

Huipputason autopesut kokemuksella

Haluatko autosi loistavan puhtaana ja kiiltävänä? Tarjoamme palvelukokemuksen, jossa asiantuntemus ja asiakaslähtöinen ajattelu yhdistyvät saumattomasti. Pesemme autosi hellävaraisesti sekä hyödyntäen prosessia, joka takaa kustannustehokkaan ja upean lopputuloksen. 

Ennen Jälkeen

Käsinpesuprosessimme lyhyesti:

  1. Esipesu: Auton huolellinen esipesu laadukkailla puhdistusaineilla, jotka turvallisesti ja tehokkaasti irrottavat lian ja epäpuhtaudet. Tämän jälkeen huuhtelemme auton painepesurilla.
  2. Pesu: Käytämme pehmeitä sieniä ja erityisiä pesuaineita puhdistaaksemme auton pinnan hellävaraisesti. Pesun aikana kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtiin ja vaikeasti tavoitettaviin kohtiin.
  3. Kuivaus ja viimeistely: Pesun jälkeen auto kuivataan huolellisesti mikrokuituliinoilla, varmistaen, että kaikki vesijäljet poistetaan. Tämän jälkeen tarkistamme pinnan ja viimeistelemme tarvittaessa, jotta lopputuloksena on virheetön ja upea maalipinta.

Tässä on käsinpesuprosessimme kuvattuna lyhyesti, tarkemmat vaiheet voivat vaihdella käytettävien pesuaineiden ja menetelmien mukaan.

Käsinpesun hinta alkaen 25 euroa, pyydä tarjous tai varaa sinulle sopivin aika varauskalenteristamme.

Kauttamme myös rekkapesut

Tarjoamme laadukkaat rekkapesupalvelut, joissa käytämme tehokkaita puhdistusmenetelmiä ja ekologisia pesuaineita. Kattava pesu käsittää koko ajoneuvon, aina alustasta perävaunuun, taaten upean lopputuloksen. Tarjoamme nopeaa, kustannustehokasta ja ammattimaista palvelua raskaan kaluston pesuihin.

→ Kysy lisätietoa palveuistamme

Kauttamme myös rekkapesut

Tarjoamme laadukkaat rekkapesupalvelut, joissa käytämme tehokkaita puhdistusmenetelmiä ja ekologisia pesuaineita. Kattava pesu käsittää koko ajoneuvon, aina alustasta perävaunuun, taaten upean lopputuloksen. Tarjoamme nopeaa, kustannustehokasta ja ammattimaista palvelua raskaan kaluston pesuihin.

→ Kysy lisätietoa palveuistamme

Ammattimaiset ja kustannustehokkaat palvelut

APV FIX yrityksesi apuna

APV Fix on Nurmijärvellä sijaitseva autonhoitopalveluiden asiantuntija. Useat yritykset luottavat jo palveluihimme, kuten Suomen Viemärihuolto Oy, Alastalo Group Oy, Nurmijärven LVI Oy sekä Tekson Oy. Tarjoamme kattavat ratkaisut yrityksesi ajoneuvokaluston hoitoon ja ylläpitoon.

Palvelumme yrityksille:

  • Rekkojen ja pakettiautojen pesut: Tarjoamme erikoispesuja raskaalle kalustolle, varmistaen ajoneuvojesi puhtauden ja edustavuuden.
  • Kaluston sisäpuhdistukset: Huolehdimme perusteellisesta sisätilojen puhdistuksesta, mikä takaa miellyttävän matkustusympäristön.
  • Lasien tummennukset: Asennamme laadukkaat tummennuskalvot, jotka parantavat ajomukavuutta ja lisäävät yksityisyyttä.
  • Vahaukset ja pinnoitukset: Suojaa tai kohenna naarmuuntunutta tai sameaa maalipintaa laadukkailla vaha- ja pinnoitusratkaisuillamme.

Odotamme innolla mahdollisuutta palvella yritystäsi sekä tuoda kalustosi hoitoon ammattitaitoa, helpoutta ja kustanustehokkuutta.

autopesu hinta

Basic
25,00 €

(sis. esipesu, käsinpesu ja kuivaus. Ei sisällä oven välien eikä vanteiden pesua)​

25,00 €
Super
35,00 €

(sis. esipesu, käsinpesu, oven välit, vanteet ja kuivaus)​

35,00 €
Pinnoittava
45,00 €

(sis. esipesu, käsinpesu pinnoittavalla shampoolla, oven välit, vanteet, kuivaus. Pinnoitteen kesto jopa 3kk)​

45,00 €

Joitain valittuja töitämme

Kuvia autopesuista

Auton käsinpesut nurmijärvellä

Hallimme sijaitsee kolmostien (E12) varrella, aivan Neste Myllykukon vieressä. Pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Shopping Cart