auton vahaus

auton pesu ja vahaus hinta alkaen 120 € (henkilöautot) ja 160 € (pakettiautot). Palvelemme Nurmijärvellä, joten pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Kannattaako auton vahaus?

Auton kovavahaus ei ainoastaan tuo esiin upeaa kiiltoa, vaan myös peittää tehokkaasti pintanaarmut, jättäen maalipinnan virheettömän näköiseksi. Lisäksi se luo suojaavan kerroksen maalipinnalle lialta, pölyltä ja erilaisilta haitallisilta luonnon olosuhteilta.

Suojaa kulutukselta

Autovahauksen avulla voit luoda suojavan kerroksen maalipinnalle, joka auttaa torjumaan erilaisilta haitallisilta asioilta kuten UV-säteily, lintujen ulosteet, hyönteiset ja tiestä irtoava lika.

Helpottaa puhdistusta

Vahaaminen vähentää lian, pölyn tai öljyn kerääntymistä maalipinnalle. Vahatun pinnan ansiosta auton säännölinen pesu on vaivatonta sekä ylläpitotyö paljon helpompaa.

Kestävyyyttä maalipinnalle

Vaha auttaa suojaamaan autosi maalipintaa haalistumiselta. Se auttaa myös taistelemaan pintojen ruostumista vastaan, erityisesti kosteilla alueilla sekä keleillä kuten syksy ja talvi.

Säilyttää autosi arvoa

Auton vahaaminen antaa autolle kiiltävän ulkonäön. Lisäksi se suojaa maalipintaa korroosiolta – hyvin säilynyt maalipinta vaikuttaa usein autosi jälleenmyyntiarvoon.

Kovavahaus ja myllytys hinta

Vahaus henkilöauto

120 €

Vahaus Pakettiauto

160 €

Auton myllytys

hinta alkaen

200 €

Maalipinnan kiiltoa käden käänteessä

Kovavahaus maalipinnan suojana

Kaipaatko autosi maalipinnalle välitöntä hehkua ja kiiltoa? Toteutamme auton vahaukset tinkimättömällä ammattitaidolla ja tarkkaan harkitun prosessin avulla – varmistaen kustannustehokkaan ja upean lopputuloksen. Käytämme yksinomaan huolella valittuja kova- ja kestovahatuotteita, jotka taatusti tuovat esiin häikäisevän kiillon. Kovavahaus ei ole vain hoitotoimenpide, vaan se on myös sijoitus autosi pitkäaikaista hyvinvointia varten.

auton kestovahaus levitettynä laikalla

Prosessimme lyhyesti:

  1. Pesu ja kuivaus: Huolellinen käsinpesu ja -kuivaus, poistaaksemme lian, pölyn ja muut epäpuhtaudet. Tämän jälkeen kuivaamme auton mikrokuituliinalla sekä tarkistamme maalipinnan.
  2. Vahan levitys: Käytämme kiillotuskonetta pehmeällä laikalla levittääkseemme ohuen kerroksen vahaa tasaisesti maalipinnalle. Se levitetään hitaasti ja tasaisin liikkein koko maalipinnan alueelle.
  3. Viimeistely: Kun vaha saanut on kuivua tarpeeksi, pyyhimme ylimääräisen kerroksen mikrokuituliinalla huolellisesti. Tämän jälkeen tarkistamme ja viimeistelemme mahdolliset epätasaisuudet varmistaaksemme virheettömän lopputuloksen.

Tässä on käyttämämme vahausprosessi lyhyesti, tarkemmat vaiheet voivat vaihdella käytetyn vahatuotteen ja valmistajan suositusten mukaan.

Vahauksen hinta henkilöautoille 120 euroa ja pakettiautoille 160 euroa. Pyydä tarjous kovavahauksesta  tai  varaa aika varauskalenteristamme.

Naarmuja, sameutta?
valitse myllytys

Maalipinnan koneellinen killotus eli myllytys on suositeltavaa, kun  maalipinnassa on näkyviä naarmuja, sameutta tai muita vaurioita. Se on erityisen hyödyllinen vanhemmille autoille tai kun maalipinnan kunto on heikentynyt. Onkin tärkeää valita oikea toimenpide auton maalipinnan nykytilan ja tarpeen perusteella.

→ Kysy lisätietoa myllytyksestä

Naarmuja tai sameutta?
valitse silloin myllytys

Maalipinnan koneellinen killotus eli myllytys on suositeltavaa, kun  maalipinnassa on näkyviä naarmuja, sameutta tai muita vaurioita. Se on erityisen hyödyllinen vanhemmille autoille tai kun maalipinnan kunto on heikentynyt. Onkin tärkeää valita oikea toimenpide auton maalipinnan nykytilan ja tarpeen perusteella.

→ Kysy lisätietoa myllytyksestä

Auton myllytys vai vahaus, mitä eroa?

Näin päätät toimenpiteen

Myllytys:

  1. Maalipinta huonossa kunnossa: Tehokas tapa poistaa naarmuja, vaurioita ja palauttaa maalipinnan alkuperäinen kirkkaus.
  2. Toimenpide ennen vahausta: Tasaa maalipinnan, näin vahauksen lopputulos on huomattavasti parempi.
  3. Tehdään tarpeen mukaan: Myllytystä ei tarvitse tehdä usein, sopii erityisesti vanhemmille tai paljon käytetyille autoille.

Vahaaminen:

  1. Toimenpide myllytyksen jälkeen: Auttaa suojaamaan maalipintaa ja antaa sille häikäisevän kiillon.
  2. Säännöllinen hoitotoimenpide: Suositellaan säännöllisenä hoitotoimenpiteenä, esim. puolivuosittain.
  3. Olosuhteiden ennakoiminen: Tärkeää ennen vaikeisiin sääolosuhteisiin altistamista, suositeltavaa esim. ennen talven alkua.

Yhteenvetona, myllytys auttaa palauttamaan maalipinnan kunnon ja poistaa naarmut. Vahaaminen auttaa suojaamaan ja ylläpitämään maalipintaa.

mustan bmw auton myllytys

auton vahaus hinta

Henkilöautot
120,00 €

(sis. auton ulkopesu, vahaus suojaa auton maalipintaa maalipintaa sekä antaa samalla kiiltävän ja kestävän pinnan.)

120,00 €
Pakettiautot
160,00 €

(sis. auton ulkopesu, vahaus suojaa auton maalipintaa maalipintaa sekä antaa samalla kiiltävän ja kestävän pinnan.)

160,00 €

Auton myllytys hinta

Auton myllytys alk. 200,00 €

(sis. ulkopesu/kovavahaus, koneellinen kiillotus poistaa maalipinnan epätasaisuudet, naarmut ja muut vauriot.)​

alk. 200,00 €

Joitain valittuja töitämme

Kuvia tummennuksista

maalipinnan kiillotus ja -vahaus nurmijärvellä

Hallimme sijaitsee kolmostien (E12) varrella, aivan Neste Myllykukon vieressä. Pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Shopping Cart