Auton sisäpesu

Auton sisäpesun hinta alk. vain 35€. Palvelemme Nurmijärvellä Hämeenlinnan moottoritien varrella, joten pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Miksi auton sisäpuhdistus kannattaa?

Sisäpesu ei ainoastaan lisää matkustusmukavuutta, vaan edistää myös kuljettajan hyvinvointia ja auton sisäosien pitkää käyttöikää. Auton sisätilojen puhdistus on yhtä olennaista kuin auton ulkopuolen peseminen, sillä sisätilat keräävät nopeasti likaa ja pölyä.

auton Sisäilma puhtaaksi

Sisäpuhdistus vähentää kaikenlaisia allergiariskejä ja poistaa epämiellyttäviä hajuja, kuten tupakansavun sekä lemmikkieläinten tuoksut, varmistaen raikkaan ilman autossasi.

Vähennä autosi kulumista

Säännöllinen sisäpuhdistus auttaa ylläpitämään autosi arvoa ja estää sen kulumista sisäpuolelta. Tämä on tärkeää parhaan jälleenmyyntiarvon säilyttämiseksi.

Hygienia kunniaan

Puhtaat pinnat vähentävät erilaisten bakteerien leviämistä autossasi, luoden terveellisen matkustusympäristön sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi pöly voi aiheuttaa ongelmia esimerkiksi astmasta kärsivälle henkilölle.

Vaivaton ylläpito

Puhtaat pinnat ovat mm. helpommin puhdistettavissa, joka tekee sisätilan ylläpidosta vaivatonta. Siistit sisätilat luovat myös miellyttävän ilmapiirin, joka voi parantaa sinun ajonautintoa.

Edullinen auton sisäpesu

Basic

35€

Super

50€

Total

100€

Laitetaan autosi sisäpinnat priimakuntoon

auton sisätilan puhdistus

Auton sisäpuhdistus on monivaiheinen prosessi, jossa puhdistamme ja kunnostamme autosi sisätilat perusteellisesti. Panostamme tarkkaan työnjälkeen, jotta voimme tarjota sinulle raikkaan, siistin ja viihtyisän ajokokemuksen. Prosessimme eri vaiheet on suunniteltu huolellisesti vastaamaan erilaisia sisätilojen haasteita ja varmistamaan, että autosi sisätilat eivät pelkästään näytä puhtaalta, vaan myös tuntuvat siltä. 

Ennen Jälkeen

Suosituin sisäpesumme lyhyesti:

 1. Esikäsittely:
  • Imurointi: Poistetamme irtolian ja pölyn imuroimalla matot, istuimet sekä muut auton sisäpinnat.
  • Roskien poisto: Tyhjennämme roskat sekä kaikenlaiset irtotavarat auton sisältä.
 2. Esipesu:
  • Sisätilojen puhdistus: Käytämme tarkasti valituttuja puhdistusaineita kojelaudan, ovien paneelien ja muoviosien perusteelliseen puhdistamiseen.
  • Pintojen käsittely: Huolehdimme erilaisten pintamateriaalien tehokkaasta puhdistuksesta sopivilla puhdistusaineilla ja -välineillä.
 3. Yksityiskohdat:
  • Hankalien kohtien puhdistus: Käytämme tarkoin valittuja pehmeitä sieniä ja harjoja puhdistamaan pienet sekä hankalasti tavoitettavat paikat ja saumat huolellisesti.
  • Ikkunoiden pesu: Käytämme korkealaatuista lasinpesuainetta ja mikrokuituliinoja, että lopputuloksena on mahdollismman kirkkaat ikkunat. 

Tarjoamme loistavaa palvelua sopivaan hintaan, auton sisäpesut alkaen 35€ – pyydä meiltä tarjous auton sisäpesusta tai valitse aika varauskalenterista.

avain puhtaaseen ja raikkaaseen sisätilaan

Auton penkkien pesu

Penkkien pesu on tärkeässä osassa sisätilojen puhdistusta, se vaikuttaa huomattavasti auton yleisilmeeseen sekä matkustusmukavuuteen. Se myös edistää ilmanlaatua auton sisällä ja auttaa vähentämään allergisia reaktioita, jotka saattavat liittyä esim. pölyyn/siitepölyyn. Panostamalla ammattimaiseen penkkien pesuun, varmistat että matkustat aina puhtaassa ja terveellisessä ympäristössä.

Auton penkkien puhdistus kuulu osaksi kattavaa Total-sisäpesuamme. Poistamme erilaiset tahrat, pinttyneen lian ja epämielyttävät hajut istuimista, minkä seurauksena autosi penkit ovat jälleen puhtaat ja raikkaat. 

Lisäpalveluina tarjoamme:

 1. Nahkapenkkien hoito:
  • Käsittely, joka ravitsee ja suojaa istuimia sekä palauttaa nahan alkuperäisen ulkonäön/joustavuuden.
 2. Tekstiiliverhoilun pinnoitus:
  • pinnoitus, joka tekee tekstiilipinnoista nesteitä hylkiviä ja auttaa suojaamaan niitä likaantumiselta.

Käytämme ainoastaan erikoispuhdistusaineita ja menetelmiä, jotka varmistavat tehokkaan ja turvallisen pesutuloksen.

Ennen Jälkeen

auton sisäpesu hinta

Basic
35,00 €

(sis. kevyt imurointi ja kojelaudan pölyjen pyyhintä)

35,00 €
Super
50,00 €

(sis. imurointi, pintojen pyyhintä ja ikkunoiden pesu)

50,00 €
Total
100,00 €

(sis. imurointi, pintojen pyyhintä, ikkunoiden pesu ja penkkien märkäpesu)

100,00 €
Nahanhoito
80,00 €

(sis. Nahkaosien puhdistus, elvyytys, suojaus)

80,00 €
Tekstiilipinnoitus
85,00 €

Auton tekstiilipinnoitus luo kestävän suojan ja auttaa hylkimään likaa ja nesteitä

85,00 €
Otsonointi alk.80,00 €

poistaa epämiellyttävät hajut sekä tappaa bakteerit autosta

alk.80,00 €

Auton sisäpesu Basic -palvelu

Case: Renault clio

auton sisäpesut nurmijärvellä

Hallimme sijaitsee kolmostien (E12) varrella, aivan Neste Myllykukon vieressä. Pääset meille kätevästi lähialueilta kuten Klaukkala, Hyvinkää, Vantaa, Rajamäki ja Riihimäki.

Shopping Cart